Zumba fitnes program kombinuje primjese latino plesova sa fitnes pokretima, tako da ćete pored standardnog treninga naučiti plesne pokrete i pri tome se zabaviti uz neizbježan adrenalin koji sa sobom donosi ovakva kombinacija. Zabavite se vježbajući!

Zumba je ideja Alberta“Beta”Pereza , a trenutno i najpoularniji način vježbanja u svijetu. To je svjetski priznat program čije su blagodati i rezulate primijetili i prepoznali ljudi diljem svijeta. Bazirana je na privlačnim i egzotičnim plesovima kao što su cumbia, salsa, merengue, reggaeton, samba, belly dancing, tango, flamenco, mambo, cha-cha-cha itd. koji se izmjenjuju tokom treninga te lagano zavode vježbače. To je vrijeme na kojem ćete ostaviti srce i dušu na parketu i izaći kao nova osoba nakon svakog treninga.

Kome je namjenjena?

Zumba je program namjenjen apsolutno SVIMA, to je jedinstvena prilika za svaku osobu da osjeti lude ritmove u bilo koje doba svog života. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, koliko godina imate, posjedujete li bilo kakvo ili pak nikakvo iskustvo u plesu, bili vi muško ili žensko ovo je trening prilagođen svima. To je trening na kojem sve svoje mane i nedostatke ostavljate iza vrata dvorane i zaboravljate na sve probleme.